Veľkonočný florbalový turnaj

Dňa 26. marca 2024 sa v priestoroch našej školskej telocvične uskutočnilo tradičné predveľkonočné športové podujatie. Tentokrát si žiaci našej školy zmerali sily vo florbale. Do súťaže sa aktívne zapojilo v rekordnom počte až 59 športovcov. V kategórii dievčat sa predstavili tri celky. Zaslúžené víťazstvo si pripísalo družstvo 1.A v zložení Ema Kuricová, Lea Wittichová, Tamara Tóthová (všetky 1.A), Lucia Košecová (2.E) a Vivien Vrauková (3.A). Druhé miesto obsadili florbalistky z 2.C a 1.C triedy. Bronz putuje do 2.B triedy.

V kategóri chlapcov sa odprezentovalo 7 tímov. Boli rozdelení do dvoch skupín a najlepší sa stretli v semifinálových súbojoch resp. vo finále a zápase o 3. miesto. Po napínavých stretnutiach sa víťazmi stalo družstvo 1.C v zložení Adam Solčan, Samuel Čomaj (obaja 1.C), Bruno Farkaš, Lukas Juhász, Brian Stacho, Dominik Kaderábek (všetci 3.B) a Simon Kováč (1.E). Striebro si odniesli chlapci z 2.B a 1.B. Tretie miesto patrí „Indiánom“.

Turnaj slávnostne otvoril zástupca riaditeľky školy pán Mgr. Tibor Meszáros. Hlavným rozhodcom bol Mgr. Pavol Sáraz. Hlavným organizátorom bol Mgr. Marcel Šimunek.

Podujatie prebehlo v duchu fair-play. Žiaci našej školy si veľkonočnú atmosféru spestrili aktívnym pohybom. Veľké poďakovanie patrí vedeniu školy a všetkým súťažiacim za bezproblémový priebeh podujatia.

Mgr. Pavol Sáraz