Zaujíma ťa moderná gastronómia a chceš sa jej venovať ako profesionálny pracovník ?
Využi príležitoť – ponúkame ti štúdium v učebnom odbore
2 9 6 4 H c u k r á r
Forma a dĺžka štúdia:
denné, trojročné štúdium
Stupeň vzdelania:
stredné odborné vzdelanie ukončené záverečnou skúškou, absolvent získava výučný list.
Charakteristika odboru:
Učebný odbor pripravuje absolventa so všeobecno-vzdelávacím základom nevyhnutným pre pochopenie odborných teoretických vedomostí a získanie praktických zručností. Absloventi nájdu uplatnenie v špeciálnych cukrárskych výrobniach, pekárňach, hoteloch a podnikoch spoločného stravovania.
Pracovné uplatnenie: Absolvent je pripravený vykonávať kvalifikované činnosti v cukrárskej výrobe a v zariadeniach pekárenskej výroby, pri výrobe reštauračných múčnikov.
Nadväzujúce vzdelávanie:
Možnosť vzdelania sa v stupni ISCED 3A na získanie úplného stredného odborného vzdelania v študijnom odbore spoločné stravovanie. Možnosť absolvovania odborného inovačného vzdelania v odbore, účasť na firemných tréningoch odborných zručností.