Medzinárodný veľtrh Cvičných firiem 2022, Gbeľany pri Žiline

V dňoch 17. – 19. októbra 2022 sme sa zúčastnili Medzinárodného veľtrhu cvičných firiem v Gbeľanoch pri Žiline. Organizátorom veľtrhu bolo Slovenské centrum cvičných firiem. Súťaž sa konala v moderných priestoroch – KIA Vzdelávacie stredisko.

Našu školu sme reprezentovali fiktívnou cestovnou kanceláriou SYZYGY, s. r. o., ktorá podniká od minulého školského roka. Predstavili sme činnosť a ponuku našej cestovnej kancelárie, obchodovali sme  s ostatnými cvičnými firmami, nadväzovali sme kontakty a uzatvárali spoluprácu. Odbornú verejnosť a našich konkurentov zaujalo, že destinácie, ktoré sme mali v aktuálnej ponuke, sme aj reálne navštívili. O  naše zájazdy bol veľký záujem a tak sme zrealizovali množstvo predajov a zarobili veľa „fiktívnych“ peňazí. Účasťou na veľtrhu sme mali možnosť zlepšiť naše jazykové schopnosti v angličtine, keďže sa na veľtrhu zúčastnili aj cvičné firmy z Turecka a Slovinska. Vďaka tejto udalosti sme načerpali veľa nových skúseností.

Veľmi sa tešíme na ďalšie podobné akcie.

PS: Ak sa neviete rozhodnúť, kam najbližšie vycestujete, nechajte sa inšpirovať našou ponukou na Instagrame @cksyzygyalebo na našej webovej stránkehttps://cksyzygy.wixsite.com/syzygy

Viki, Erik a Rebeka

III.D – odbor MRCR