Tradičné „banketovanie“
Na pozvánke bolo napísané: dnes pripravujú, varia a obsluhujú žiaci 2.A.
V ateliéri etikety a bontónu sa 28.2.2024 na Slovenskej ulici konal slávnostný banket pre rodičov, priateľov a príbuzných, ktorým stolovanie a servis vyberanými spôsobmi celkom určite spríjemnili neskoré popoludnie a vylepšili náladu. Bolo to moderné, trendové a štýlové.
Predvedenie praktických zručností – prezentácia someliérov, barmanov, baristov, flambovanie, carving dotvárali protokolárnu formu tohto eventu a priniesli príjemný vizuálny a umelecký zážitok.
Vo finále etiketu stolovania vystriedala kultúra tanca, skupina Preciosa a ich mix tancov.
Ďakujem žiakom, ktorí pracovali s pokorou a disciplínou, ďakujem rodičom, ktorí prispeli spoluprácou aj sponzorstvom, ďakujem kolegom, ktorí usmerňovali a rozdávali cenné rady.